perjantai 31. toukokuuta 2013

Tätäks tää meidän elämä nyt on?

Kävin viimeyönä shoppailemassa. Ihan ei vielä ole kuvaa näyttää koko härvelistä (tutummin tappopyörästä eli kolmipyörästä), mutta käytiin testaamassa tänään. Voi ie, on se helmi ♥. 

Tajusin ottaa kerrankin myös sykevyön mukaan; siitä näkee kätevästi matkan, keski- ja maksiminopeudet. Hyttysistä huolimatta (niitä oli ilma sakeena), meni ihan sairaan hyvin! Jätkät ei kummastellu härveliä lainkaan vaikka kyseessä oli vasta toinen kerta tommosella vehkeellä. 

Tehtiin ensin kolme lyhyttä matkaa. Jälleen niin että palkkaaja oli aina reitin lopussa, kuitenkin mutkien takana niin ettei koirat nähnyt palkkaajaa. Aikalain lähti käskystä kyllä juoksemaan! Vielä hienompaa on, että on jarrut xD!

En ole vielä sen kummosempia käskyjä ottanut kärryn kanssa (suunnat, eteen jne) mutta pikkuhiljaa pitäisi alkaa varmaankin niitäkin hinkkaamaan. Seis käskyn sanon luonnollisesti aina pysähdyttäessä. Tällä hetkellähän pojat paahtavat palkalle saakka (ruokakipolle jossa nakkeja), joten pysähdys on aika nopea.

Viimeisellä vedolla joka näyttää tilastollisesti tältä:
Matka: 0.54km
Keskinopeus: 18.4 kmh
Maksiminopeus: 24.0 kmh

Huomasi jo taas jätkien eron. Noissa lyhyemmissa matkoissa eroa ei juurikaan ole, pidemmässä Samperi joutuu tosissaan tekemään töitä -eikä siltikään pysy Rytmin vauhdissa vaan kulkee liina löysemmällä ja seisinki kireällä.. Nyt alkaakin armoton phdinta, miten pitäisi toimia kun toinen on selkeästi hitaampi..

Rytmin vauhtia en missään nimessä tahdo tässä vaiheessa hidastaa -tarkoitus on hakea myös sitä että nyt mennään täysillä (näin lyhyistä matkoista kun on kyse), eikä vierustoverin mukaan hidastella vaan painetaan tuulta päin.. Toisaalta Samperi tarvis ehdottomasti tasavertaisemman juoksukaverin enkä Rytminkään kanssa tahtois ihan yksinään reenailla.. Yks vaihtoehtohan olis laittaa Rytmi eteen juoksemaan, Samperi taas taakse tasavertaisen parin kanssa. Samperista kuin tuskin on "johtoon" juoksemaan, liian kyselevä ja epävarma luonne kun on.. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)