tiistai 3. syyskuuta 2013

Linkkaa blogisi! - päättynyt!


Aika huimaa, meidän blogilla on 60 lukijaa! Huisin moni on löytänyt meidät ja mekin halutaan löytää uusia blogeja luettavaksi! Uusien blogien löytäminen syysiltojen ratoksi piristää mieltä, niimpä ajattelin tehdä täysin tavallisen mutta ainakin itseäni piristävän, "linkitä blogisi" -postauksen! Toivottavasti linkität blogisi, löydät uutta luettavaa ja lukijoita blogillesi tätä kautta.

Kun blogeja on keräilty kuukauden päivät, käyn jokaisen läpi ja etsin niiden joukosta neljä suosikkiani toisen viikon aikana. Ilmoita siis blogisi viimeistään sunnuntaina 6.päivä lokakuuta kommentointilootaan niin pääset mukaan arvosteluun!

Arvostan blogeissa selkiyttä niin ulkoasultaan kuin sisällöltään. Kaunista ja simppeliä, normaalia arjen turinointia ja ihania kuvia. On kiva kuulla mitä treenien välissä tehdään ja mitä koirille kuuluu arjessa. Eniten kuitenkin vaikuttaa kokonaisuus, laittakaahan siis rohkeasti linkkiä alle!

Minua eniten miellyttäneiden blogien (jotka ovat myös Rähinäryhmän lukijoita) kesken arvotaan pienenpieni palkinto. Lisättyäsi blogisi kommentointilootaan, vinkkaa tästä postauksesta myös parille kaverillesi jotta hekin hoksaisivat linkata bloginsa tänne.

Ihanaa syksyn odottelua kaikille

// Toivon, että linkitettävissä blogeissa kerrottaisiin ihan sanalla kahdella mistä blogi kertoo. Olisi myös toivottavaa etä vaikka blogin pääpaino ei olisi nelijalkaisissa karvakasoissa -ne vilahtelisivat siellä jonkin verran! -3.9

PÄÄTTYNYT!

82 kommenttia :

 1. www.peppi-az.blogspot.com

  16-vuotias tyttönen kertoo vaihtari-elämästään Las Vegasissa sanoin ja kuvin:)

  VastaaPoista
 2. Bolognese Halla:
  http://ripaus-onnea.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. http://kiirajakiharat.blogspot.fi/

  Aloitteleva koiraharrastaja kertoo koirista, koiraharrastuksista ja ihmettelee muutenkin koiramaailmaa.

  VastaaPoista
 4. Take A Chance On Me

  ps. ota tuo bottivahviste pois, pliis ;___;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa juuri eilen sitä mietin (ketuttaa itteekin kommailla blogeihin joissa se on!), mutta tuli niin prkeleesti sitä roskapostia kun se ei ollut päällä. Katotaas nyt mitä tapahtuu kun otin pois päältä :)

   Poista
 5. http://auringonallajamuualla.blogspot.fi/

  piti ny linkata kans : )

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta tajusin etten ollutkaan lukijana vaikka blogia seurannutkin oman suosikkilistan kautta :) No nyt olen :D

  Mun blogi ei ole pelkästään koirablogi, löytyy myös leivontaa, käsitöitä kuten kaulapantoja sekä muotokuvatauluja. Melkoinen sekametelisoppa blogi :D http://eija-h.blogspot.fi/

  Keväällä tein mun tauluille oman blogin, jotta taulujen tilaajien on helpompi seurata valmistumista:) http://katkopiirto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. http://koeruuvet.blogspot.com Kahden metsästys- ja harrastekoiran arkea sanoin, kuvin ja piirroksin.

  VastaaPoista
 8. http://noniintutot.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. http://beatheshepherd.blogspot.fi/ - Valokuvausta, koiria & grafiikkaa. :)

  VastaaPoista
 10. http://huiskuhantammme.blogspot.fi/

  Kolmen cavalier tytön elämää valokuvin ja tekstein

  VastaaPoista
 11. http://yourbiggest-fan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Trikkihirmu ja Hulikettu:
  http://trikkihirmu.blogspot.fi/

  Kertoo arjestani kahden nuoren koiran kanssa. Toinen 9kk ja toinen 15kk. Hups. Kisaura on toisella korkattu ja toisella ne on edessäpäin. :) Myös näytelmät kuuluvat jotenkuten elämään joten kaikennäköistä kirjoiteltavaa löytyy! :D

  VastaaPoista
 13. hurttateam.blogspot.com
  zennytintti.blogspot.com

  Se mulle lähetetty edellinenkää palkinto ei oo tullut, mihin mahtoi jäädä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, ei tullu :O? Enemmän ku härdelliä oli sillon ku tuli parikin muuttoa siinä ajassa mutta kyllä ne on valmiina lähtemään ollu, mä tutkin asian heti!

   Poista
 14. http://chasingcoconuts.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. http://jimitheranskis.blogspot.fi/

  Ranskanbulldogin elämää ja kommelluksia. Tällä hetkellä blogi on ihan sekamelskana, kun muikkaan sitä mut kyllä se kohta selkiää.

  VastaaPoista
 17. http://stonegraybutterfly.blogspot.com/

  VastaaPoista
 18. Suuria kuvia, mietteitä, päivän asuja, luonnon kuvaamista, inspiraatiopostauksia, pala arkea.

  http://annikaamanda.blogspot.com

  VastaaPoista
 19. http://eetusreign.blogspot.fi/

  15-vuotiaan pojan lifestyle-tyylinen kuvapainotteinen blogi =)

  VastaaPoista
 20. http://ronjaedith.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. http://riemuidiootteja.blogspot.com

  VastaaPoista
 22. Rakkaat linkkailijat, mää tiedän että tämmöset "Linkkaa blogisi" on kivoja koska monet, monet löytävät niiden kautta uutta luettavaa. Toivon kuitenkin, että jokainen joka linkkaa tänne bloginsa olisi lukenut tuon ylläolevan tekstin jossa lukee mm.

  "Arvostan blogeissa selkiyttä niin ulkoasultaan kuin sisällöltään. Kaunista ja simppeliä, normaalia arjen turinointia ja ihania kuvia. On kiva kuulla mitä treenien välissä tehdään ja mitä koirille kuuluu arjessa. Eniten kuitenkin vaikuttaa kokonaisuus, laittakaahan siis rohkeasti linkkiä alle!"

  Tarkoituksena on tosiaan löytää blogeja joissa viuhahtaa koiratkin tekstein ja kuvin (ei suinkaan tarvitse olla pääpaino koiruuksilla). Otin varaslähtöä blogien katseluun ja huomasin että muutamissa blogeissa ei käsitellä koiria millään muotoa. Tein pienen muutoksen myös tuohon alkuperäiseen tekstiin tämän huomautuksen johdosta :)

  Mutta jatkakaa linkkailua, ihania blogeja :)!

  VastaaPoista
 23. Ihan Suppilona!

  Tarina Susu-aussiesta. Toilailua tokokentillä ja humputtelua hakumetsissä, pelkojen voittamista ja arjen sattumuksia. Videoita, kuvia ja kisaraportteja. Kirjurina toimii Sirkku, säännöllisin väliajoin ylianalysointiin kompastuen.

  VastaaPoista
 24. Kääpiöpinseripennun Ninjan ja parin isomman kaverin elämää.

  http://ninjanloki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 25. Suomenajokoira Virkun ja talvikko Mutkun touhuilua. Virkun kanssa treenaillaan rally-tokoa ja agilityä metsästyksen ohella. Mutkun juttuja ovat näyttelyt aikataulujen sopiessa ja kameran edessä pällistely. Blogi koostuu treeni- ja näyttelyjuttujen lisäksi myöskin juniorhandlerista ja valokuvauksesta.

  http://pupujenkauhu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 26. Parin käyttis seeferin ja brassin elämästä kertovaa blogia löytyypi täältä:
  http://ainaarmas.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 27. Lobo sakemannin elämää sekä omistajan pohdintoja koiramaailmasta.

  http://lobsteri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 28. Koiratädin ihmemaa

  Ehkä melkein valokuvausblogiksi luokiteltavissa. Pääosassa ensimmäinen ja ainoa oma koirani sekarotuinen Nana. Blogissa esiintyy myös meille kovasti kotiutunut hoitokoirani berninpaimenkoira Timo. Lisäksi hoitokoirani pyörivät vierailevina tähtinä mukana, ja hoitohevosestani on myös aina välillä kuvia.

  VastaaPoista
 29. http://jedinmaailma.blogspot.fi/

  Elämää harrastuscockerin (kyllä, nekin harrastavat!) kanssa pääasiassa agilityssa, mutta myös tokossa, jäljellä, taipparitreeneissä... Menossa mukana lisäksi loppulauma eli sairaseläkkeestä nauttiva IMHA-potilassheltti, pääkopan ongelmien kanssa painiva vähän nuorempi sheltti ja husky, joka uskoo olevansa maailmanvaltias. Pyrin kirjoittamaan asiat niinkuin ne ovat ja olen käynyt mm. läpi nuoremman sheltin hermoista aiheutuneita ongelmia ja välillä vuodattanut kyyneliä ja kirjoittanut. Vastapainoisesti kirjoitan myös ilot niiden ansaitsemalla riemulla.

  VastaaPoista
 30. http://kerttupetteri.blogspot.fi

  Kertun kujeita on lähes joka päivä päivittyvä aktiivinen blogi, joka kertoo Kerttu-kelpien elämästä ja harrastuksista. Aiotaan jossain vaiheess aihemaailmalta vähän laajeta postausjuttujen kehittyessä, mutta katsellaan. :)

  VastaaPoista
 31. http://mielikuvailua.blogspot.com/ 18-vuotiaan helsinkiläistytön valokuvausblogi

  VastaaPoista
 32. www.elsanneli.blogspot.fi

  Kahden hyvin reviiritietoisen espanjanvesikoiran omistajan iloinen kertomus arjesta ja sen täydentämistä asioista kuten muodista ja rakkaudesta valokuvaamiseen.

  VastaaPoista
 33. http://saijis.blogspot.fi/

  19-vuotias tyttö, joka rakastaa muotia, shoppailua, korkeita korkoja, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, liikuntaa, hyvää ruokaa, rusketusta & biletystä! Blogi sisältää myös tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :-)

  VastaaPoista
 34. http://matildannas.blogspot.fi/

  Intohimoa DIY-projekteihin ja second handiin, riemuidiootteilua, shoppailua, inspiraatiokollaaseja sesongin ja toiveiden mukaan, muotia ja tyyliä mm. asukuvien muodossa. Muodin sekaan olen yhdistänyt intohimoni ruuanlaittoon. Tästä syystä asukuvien seassa vilisee vinkkejä leffaherkuista pullanleivontaan<:

  http://matildannas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 35. http://vinskin.blogspot.fi/

  Monitoimilaika Vinskin elämää seruaava blogi, taustalla hamsteri Mötkö :-) Lajeina mm. kotiagility, toko, mätsärit, veto ja jäljestys.

  VastaaPoista
 36. http://rhodeposse.blogspot.fi/ Rhodesiankoirien elämää. Hillan poismenon jälkeen rhodesianhilla.blogspot.fi blogi muutti uuteen osoitteeseen ja pentutarinaa alkaa tulla 20.9 jälkeen, kun pikkuriiviö kotiutuu :)

  VastaaPoista
 37. http://siiselirottablog.blogspot.com

  Valitettavasti ei vaan oo koirablogi :(
  enemmänki valokuvaus/ muoti / lifestyle hössötys

  VastaaPoista
 38. http://iddaann.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön lifestyleblogi laadukkailla kuvilla :)

  VastaaPoista
 39. http://kaasnatenho.blogspot.fi/

  Elämää ja arkea kääpiösnautserin ja mäyräkoiran kanssa.

  VastaaPoista
 40. http://kirjatytto.blogspot.fi/

  12-vuotiaan tytön elämää.
  Blogisssa tarinoidaan omasta elämästä yleensäkin, valokuvaamisesta ja kaikesta muustakin tärkeästä. Elämää vauhdittaa Sileäkarvainen noutaja Sirius, joka pursuaa energiaa.

  VastaaPoista
 41. http://radai-s.weebly.com/blogi.html

  Aloittelevan kasvattajan kotisivut ja blogi. Elämää Siperianhuskyjen kanssa... ja tarinoita ongelmallisesta vuodesta australiankarjakoiran kanssa. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!!

  VastaaPoista
 42. http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  20-vuotiaan turkulaistytön lifestyleblogi, joka sisältää muun muassa asuja, ajatuksia ja elämää.

  VastaaPoista
 43. http://la-vida-es-la-aventura.blogspot.fi/

  17vuotiaan lifestyle blogi :) Ja mulla on kaks koiraa, Westi ja chihu, että niistä laitan kuvia aina vähän väliä :)

  VastaaPoista
 44. http://emilynblogi.blogspot.fi/
  Lifestyleblogi, ja multa löytyy jonkin sortin nelijalkainen karvakaveri:3

  VastaaPoista
 45. http://leicapicardi.blogspot.fi/

  Picardienpaimenkoira Leican blogissa käsitellään canicross ja hiihtoharrastusta (+normaalia elämää picardin kanssa), sekä samalla omistajien treenausta.

  VastaaPoista
 46. mischievousmixture.blogspot.fi

  miksaus lifestylea, mussutusta mun päivittäisestä elämästä ja fiiliksistä, paljon kuvia ja tekstiä ! ruudun toiselta puolelta löytyy 15-vuotias tyttö narniasta joka rakastaa teetä, kissoja, villapaitoja ja mansikoita ja hallitsee kiroilun jalon taidon sekä sarkasmin käytön.

  VastaaPoista
 47. Kuusi frettiä ja akitaprinsessa, otteita arjesta, harrastuksista ja vähän muustakin. :)

  Http://tassujentahdissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 48. Kerron blogissa hevosista ja omasta elämästäni.
  blogini on: kivenheitonpaassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 49. Kerron blogissa elämästäni ja hevosestani jaylläpitoheposta www.aamujamina.blogspot.com

  VastaaPoista
 50. Nuori tyttö kertoo urheilusta ja urheilijan elämästään, ripauksella lifestyleä.
  http://www.littlefit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 51. http://liveliketheresnotomorrrow.blogspot.fi/
  • 17-vuotiaan valokuvaamista rakastavan tytön lifestyle blogi videoiden sekä isojen kuvien kera :)

  VastaaPoista
 52. http://livingmylife-nea.blogspot.fi/

  lifestyle-blogi, jossa aina sillontällöin vilahtaa koiria ja heppoja :-)

  VastaaPoista
 53. http://www.ottiiis.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 54. http://beautifulmessbysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 55. Pääroolissa Siperianhuskyt mutta aiheet vaihtelevat kaiken mahdollisen ja etenkin mahdottoman välllä!

  http://www.whitewisdoms.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 56. http://romminseikkailut.blogspot.fi/

  Kertoo nuoren shelttipojan elämästä ja muistakin koiriin liittyvistä asioista.

  VastaaPoista
 57. http://karvapartio.blogspot.fi/ Parin pitbullin, kissan ja matelijan elämää seuraava blogi + emännän paatoksia...

  VastaaPoista
 58. http://hillitonpikkumyy.blogspot.fi/
  Novascotiannoutaja Kiiran elämää vierailevien tähtien kera.

  VastaaPoista
 59. Veden valamia - labradorinnoutaja Norppa

  Norpan ja minun polut kohtasivat vuodenvaihteen 2012-2013 tienoilla - mitä sen jälkeen? Ensimmäisen koiran kanssa kohdattuja arjen haasteita, keltanokan treenivolinaa ja vino pino koirakuvia. Jos joskus viisastun kylliksi, niin luvassa on ehkäpä myös asiatekstejä erilaisista koira-aiheista.

  VastaaPoista
 60. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 61. mary-mariia.blogspot.com

  Tässä blogissa käsitellään nuoren tytön arkea ja askareita. Juuri sinua (postauksen tekijää) blogini saattaa kiinnostaa vain ihan pikkuriikkisen, mutta jos löytyy vähän nuoempaa sakkia niin blogini olisi mielellään ottamassa vastaan uusia innokkaita lukioita. Koiria näkyy aina välillä ja varsinkin nyt kun kaverin koira on pentuja saanut.

  VastaaPoista
 62. http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  "Sadetakin Suojassa"- kertoo nuoren naisenalun arjesta viiden sheltie ja yhden baldwin, sijoitusmarsun kanssa. Marsujen kanssa tapahtuu monia kommelluksia, sekä kotona että marsunäyttelyissä. Ikävä kyllä tähänkin harrastukseen kuuluu ne alamäet joista ajanmyötä noustaan.

  VastaaPoista
 63. New Limit's kääpiöpinsereiden elämää http://newpinlimits.blogspot.fi/ Kotona viisi narttua :)

  VastaaPoista
 64. Kääpiökoirat elävät aktiivista koiran elämää. isolla K:lla. Treeniä, kouluttautumista ja arkea runsaiden kuvien värittämänä.

  http://elamanikaakat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 65. http://www.nothing-interesting-to.blogspot.fi/

  16-vuotias tyttö pohjois-pohjanmaalta kirjoittaa lifestyle blogia jossa mukana heppoja ja chihuahua koirani. Yritän laittaa joka postaukseen kuvia, teen videoita jos toivotaan ja muitakin toivepostauksia pyrin toteuttamaan. Tervetuloa lukijaksi, niitä kaivataan aina lisää ! :)

  VastaaPoista
 66. http://hopeoverfearr.blogspot.com

  Lifestyle kategoriaan kuuluva blogi eli postailen millon mistäkin :-) Myös koirani (valkoinen länsiylämaanterrieri) esiintyy blogissa usein :-)

  VastaaPoista
 67. http://polarbearcassu.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 4 vuotiaan Cotoni uroksen arjesta.
  Hihnan toisessa päässä 23 vuotias tyttö Jyväskylästä.
  Paljon kuvia & videoita.

  VastaaPoista
 68. http://vuonna2014.blogspot.fi/
  Blogi kertoo minun ja tammikuussa 2014 vuoden täyttävästä berninpaimekoira Sennistä ja meidän harrastuksista mm. tottis, jäljestys ja agility

  VastaaPoista
 69. http://tervuraptori.blogspot.com
  Pieni tervu kasvaa ja kehittyy, niin treeneissä kuin kotonakin. :3

  VastaaPoista
 70. Ompas teillä tosi hieno ploki, Rakkimuksen plokin kautta teidät löysin!
  Ja piilomainostetaan nyt omaakin samalla; Semper Fidelis, http://ainauskollinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 71. http://whippetsandfriends.blogspot.fi/
  Kahden whippetin ja minun eloa

  VastaaPoista
 72. http://senttico.blogspot.fi/

  Blogissa seikkailee kaksi russelia sekä yksi sheltti. Tarinointia arjestamme sekä treenailusta!

  VastaaPoista
 73. PÄÄTTYNYT!
  Jei, aikamoinen määrä blogeja kahlattavaksi, operaatio käynnistyy tällä viikolla ja lempparit valkataan kunhan kaikki on käyty läpi ja arvonta on suoritettu :)!

  VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)